Despre noiSocietatea comercială PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L. a fost înființată în martie 2013, este o societate comercială cu răspundere limitată și își desfășoară activitatea în conformitate cu legile române și cu prevederile acestui stat. Societatea comercială PROCAR TOP DUMBRAVEI S.RL. are o durată de funcționare nelimitată, cu începere de la data înmatriculării ei la Registrul Comerțului, unde a fost înmatriculată sub nr. J3/306/2013. Codul Unic de înregistrare al societății este RO31306124, capitalul social este de 200.00 lei iar activitatea se desfășoara la punctul de lucru din str. Bulevadrul Republicii 200-202,Pitești,Argeș. PROCAR TOP DUMBRAVEI S.R.L. are ca obiect principal de activitate Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, conform codului CAEN 4791.


Anvalopa.ro este un magazin online de anvelope creat și dezvoltat din dorința de a îmbunătăți comerțul online pe acest sector și de a le oferi clienților noștri o experiență online plăcută și eficientă. Ne-am propus să vindem anvelope low budget și anvelope premium de la majoritatea producătorilor de cauciucuri la un preț accesibil și cu servicii auxiliare special concepute pentru client. Ușurința cu care puteți achiziționa anvelopele noastre, diversitatea modalităților de plată din care puteți alege, și calitatea informațiilor prezentate pe site-ul www.anvelope1.ro, sunt elemente cheie ce garantează profesionalismul serviciilor noastre. 


anvelope1.ro înțelege nevoia unor servicii de calitate în domeniul comerțului online cu anvelope și în fiecare zi îmbunătățim continuu activitatea și servicile pe care vi le oferim. Lipsa experienței și a cunoștințelor pe care o au unii utilizatori în alegerea, utilizarea și depozitatea unei anvelope determină producătorii de anvelope să folosească tehnici de vânzare care să atragă atenția de la importanța calității unei anvelope. Importanța garantării calității produselor noastre este esențială și astfel am creat un blog pentru a vă ajuta să vă informați și să faceți alegerea potrivită atunci când veți cumpăra anvelope.


Servicii oferite

- gamă variată de anvelope low cost și anvelope premium de la majoritatea producătoriilor de anvelope

- consultanță gratuită

- consiliere specializată, asigurată de un personal foarte bine pregătit și instruit

- servicii de transport gratuite

- calitate ireproșabilă pentru toate produsele comercializate

- servicii de garanție

- termene de livrare foarte scurte

- prețuri foarte competitive indiferent de anotimp

- oferte promoționale pe tot parcursul anului

Producatori recomandati

Fii la curent cu cele mai noi oferte! Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vom avea grija sa te informam in legatura cu cele mai tari reduceri!