Plata securizata

              Online cu card bancar prin Mobilpay (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

           Online in 4 rate fara dobanda - Card Avantaj

                                             â€‹

Card Avantaj se poate utiliza pentru cumpărături în cadrul magazinului online anvelope1.ro cu posibilitatea de a plăti produsele achiziÈ›ionate între 1 È™i 4 rate. Procesarea platilor online in rate prin Card Avantaj de la Credit Europe Bank Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa ÅŸi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati: - Numele posesorului de card - Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii) - Data expirarii cardului - Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura) Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

              Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

            

             Online in 4 rate fara dobanda prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT) 

                               â€‹

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul www.anvelope1.ro si beneficiezi de: 

pana la 4 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate

0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala

perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

In orice unitate Banca Transilvania

Online pe www.starbt.ro  

Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

       

 Online in 4 rate fara dobanda prin card de credit emis de Alpha Bank

                          

​

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT) Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.


Online in 4 rate fara dobanda prin card de credit emis de Garanti Bank


Campaniile de Rate Fără Dobândă Automate cu Bonus Card aplicabile produselor de card de credit sunt afișate pe website-ul “https://bonuscard.ro/campanii/”. În cadrul fiecărei campanii sunt descrise: denumirea campaniei, termenul de valabilitate a campaniei, numărul de Rate Fără Dobândă Automate aplicabile pragurilor sumelor cheltuite în cadrul unei campanii, precum și produsele de card de credit care fac obiectul fiecărei campanii.

Oferta este valabilă până la data specificată la fiecare campanie în parte, pentru cumpărăturile efectuate cu cardurile Bonus Card Classic, Bonus Card WWF, Bonus Card Gold și Bonus Card Platinum, efectuate la POS-urile care nu aparțin Garanti Bank S.A., la categoriile dedicate de comercianți, conform fiecărei campanii.

Cu Bonus Card Classic, Bonus Card WWF ai acces la următoarele rate:

- 3 rate fără dobândă pentru suma minimă de 250.00 lei – maximă 1000.00 lei;

- 6 rate fără dobândă pentru suma minimă de 1000.00 lei – maximă 2000.00 lei;

- 12 rate fără dobândă pentru suma minimă de peste 2000.00 lei.

Cu Bonus Card Gold sau Bonus Card Platinum, ai acces la următoarele rate:

- 3 rate fără dobândă pentru suma minimă de 550.00 lei – maximă 2000.00 lei;

- 6 rate fără dobândă pentru suma minimă de 2000.00 lei – maximă 4000.00 lei;

- 12 rate fără dobândă pentru suma minimă de peste 4000.00 lei

 

 

Producatori recomandati

Fii la curent cu cele mai noi oferte! Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vom avea grija sa te informam in legatura cu cele mai tari reduceri!