Garantii

    Anvelopele comercializate pe site-ul anvelope1.ro sunt noi,provin din surse autorizate de producatori si beneficiaza de o garantie de 2 ani. Data de la care se calculeaza termenul de garantie este cea la care se emite factura fiscala catre client.

    La livrarea unei comenzi, impreuna cu marfa, un client primeste pe suport de hartie Certificatul de calitate si garantie, care contine toate detaliile cu privire la modul in care se asigura garantia, precum si factura fiscala care are si rol de contract de vanzare – cumparare.

Garantia este asigurata de catre reprezentantul producatorului si acopera o gama variata de defecte de fabricatie printre care enumeram: uzura prematura sau neregulata, imposibilitatea de echilibrare, trepidatii la viteze mari care nu tin de defecte ale vehiculului sau ale unei alte componente a masinii, rupturi de cord si nu numai.

    Nu se ofera garantie pentru defecte de exploatare cum ar fi lovituri in diverse obiecte de pe carosabil, gropi, borduri, sine de tramvai, etc.


CUM SE PROCEDEAZA IN CAZUL UNEI PROBLEME DE GARANTIE

Producatori recomandati

Fii la curent cu cele mai noi oferte! Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vom avea grija sa te informam in legatura cu cele mai tari reduceri!